MD

معرفی
مرامنامه
سیستم آموزشی
دستآورد ها
مفردات درسی
ریس دانشکده
کانال ارتباطی
پلان استراتیژیک دانشکده
گزارش پلان

این دانشکده آموزش دانشجویان مستعد و علاقمند را با امکانات عالی تحصیلی برای کسب مقام داکتر طب معالجوی (Medical Doctor -MD) مطابق به ستندرد های قبول شدۀ ملی و بین المللی پیش میبرد.

دانشجویان با استفاده از نصاب درسی ستندرد و به روز شده و با تدریس عالی نه تنها به بلندترین سطح ستندرد های مسلکی آراسته شوند، بلکه بهترین آداب سلوکی و اخلاقی را نیز منحیث اعضای مؤثر جامعۀ طبابت برای ارائۀ خدمات با کیفیت صحی کسب نمایند. فارغان این دانشکده باید توانائی آنرا داشته باشند تا در معاینه، تشخیص، تداوی، وقایه و بهبود صحت عامه در جامعه مؤثریت مسوولانه داشته و به دوام آموزش در طول زندگی متعهد باشند.

دانشکده طب معالجوی زاول تلاش نموده است تا بهترین کادر های علمی موجود در سطح کشور را برای تدریس دانشجویان این فاکولته جلب نماید که خوشبختانه در این مورد موفق بوده و این استادان عالیترین کیفیت درسی را در فاکولته تضمین نموده اند.

با درک این واقعیت که طبابت یک مسلک علمی عملی بوده و نه تنها دانش دانشجویان باید متناسب با دانش مدرن روز ارتقاء داده شود، بلکه زمینه های کار عملی و کلینیکی نیز برایشان مساعد گردد، موسسه تحصیلات عالی زاول افتخار دارد که تمام لابراتوار های مورد نیاز این فاکولته را به بهترین وجه ممکن اکمال نموده و زمینه کار عملی را در این لابراتوار های آموزشی به دانشجویان فراهم ساخته است. علاوتاً زمینه های کار و آموزش کلینیکی را برای دانشجویان فاکولته طب معالجوی از طریق عقد قراردادها و تفاهمنامه ها با یکتعداد زیاد شفاخانه های خوب در سطح کابل، فراهم ساخته است

دیدگاه

رسیدن این دانشکده به جایگاه یک دانشکده مطرح و مبتکر آموزشی و تحقیقی در عرصه طبابت، مطابق معیارها و استندردهای ملی و بین المللی.

مأموریت

عرضه خدمات استندرد آموزشی در ساحه طب معالجوی، تدریس موثر به بهترین شیوه های ممکن و فراهم ساختن زمینه های تحقیق جهت آموزش بهترین داکتران طب با قابلیت جذب در سیستم صحی افغانستان.

 

رسالت:

تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص، بستر سازی جهت انجام پژوهشهای کاربردی و اساسی، ارائه خدمات صحی متناسب با استندردهای جهانی به منظور کمک به سلامت افراد جامعه و نیازهای صحی کشور.

اهداف ومقاصد

  1. تربیه نسل متخصص از لحاظ علمی و عملی (بلند بردن سطح آگاهی آنها در مورد چگونگی وقایه، کنترل، تشخیص و تداوی امراض مختلف).
  2. فراهم آوری تسهیلات برای فراگیری متودولوژی تحقیق و پیشبرد تحقیقات علمی در طب معالجوی
  3. آموزش، توسعه و ترویج علوم اختصاصی و انتقال تکنالوژی به متخصصین و دکتوران جوان در همکاری با وزارت صحت عامه.
  4. کمک برای ایجاد سیستم خدمات صحی استندرد در سطح کشور.
  5. حفظ و ارتقا جایگاه اجتماعی دانشکده.
  6. تربیت نیروی مسلکی آراسته با اخلاق اسلامی و طبی
  7. آشنا ساختن دانشجویان با مباحث و مضامین علوم طبی در زمینه­‌های مختلف.
  8. تربیت افراد کارا با مهارت های علمی و عملی که توانایی وقایه و معالجه امراض را داشته باشند و بتوانند در مراکز صحی کشور مثمر واقع شوند.
  9. تعمیم و گسترش نیروهای مسلکی مورد نیاز کشور.
  10. قادر ساختن دانشجویان در جهت استفاده از آخرین منابع علمی و بهره گیری از اطلاعات جدید.
  11. آشنایی با اولویت‌­ها و مسائل صحی منطقه و جهان
  12. مستعد و نیرومند ساختن دانشجویان در جهت تلاش برای ارائه راهکارهای گسترش صحت در جامعه و گرایش به عدالت در صحت.
  13. فراهم نمودن زمینه تحصیلات عالی مسلکی در بخش های مختلف طب معالجوی برای دانشجویان.
  14. حفظ و ارتقا جایگاه اجتماعی دانشکده

سیستم آموزشی این دانشکده بر اساس لایحه سیستم کریدت ارائه می­شود که هر کریدت شانزده ساعت درسی را دربرمی گیرد. تعداد کردیت­های این دوره ۲۴۶ کریدیت می باشد و دانشجویان برای تکمیل این دوره تحصیلی این تعداد کریدیت­ها را باید بگذرانند. مطابق لایحه سیستم کریدت مدت تحصیل در این دوره حداقل شش سال بشمول ستاژ می­باشد.

دوره‌ی تحصیل طب معالجوی شامل سه بخش می باشد:

  1. پاراکلینیکدر این دوره مضامین اساسی و پیش نیاز برای دوره کلینیک، خوانده می شوند. محصلین مؤظف اند که ابتدا این دوره را سپری نموده و بعداً وارد دوره کلینیک شوند، دراین دوره دروس‌ نظری و عملی در داخل دانشکده فراگرفته می شوند.هدف از اين مرحله، آموزش ساختمان بدن انسان و اعمال فيزيولوژيك آن و همچنين شناخت عوامل بيولوژيك، پتالوژیک و مكانيزم­هاي دفاعي بدن در برابر آنها و اصول آسيب­هاي بدن انسان و آشنا ساختن محصلان با اصول مسائل صحی است.
  2. کلینیکمحصلان بعد از سپری نمودن دوره پاراکلینیک وارد این دوره می شوند. در این دوره، اکثر مضامین اختصاصی می باشند. دروس نظری در داخل دانشکده و عملی در شفاخانه فراگرفته می شود که شامل دوره­ های عملی از جمله داخله، جراحي، اطفال، نسائی ولادی، چشم، گوش و گلو، عقلی و عصبی، راديولوژي، جلدی و زهروی و واحدهاي باقيمانده نظری از دروس عمومي و اختصاصی می گردد.
  3. ستاژمحصلان بعد از سپری نمودن دوره کلینیک وارد مرحله ستاژ می شوند. این مرحله را محصل نظر به تعداد کریدت‌های مضامین کلینیکی، عملاً در شفاخانه‌ها تحت نظر استادان کادر و متخصص سپری می نمایند.

هدف اساسی از این مرحله تشخیص امراض از دیدگاه کلینیکی و لابراتواری همچنان بدست آوردن توانایي­‌هاي لازم جهت بكارگیری انديشه و استقلال فکری و نتيجه­‌ گيري سريع به منظور برخورد منطقي و صحیح  با مریض و طراحی تدابیر وقایوی و تداوی می­باشد.

  1. ایجاد لابراتوار های مجهز (بیوشیمی، میکروبیولوژی، پرازیتولوژی، اناتومی،فزیولوژی، فزیک و کیمیا).
  2. ایجاد کتابخانه معیاری مجهز با سیستم الکترونیکی.
  3. برگزاری کنفرانس های بزرگ علمی.
  4. قرارداد با شفاخانه های دولتی و شخصی جهت مساعد ساختن زمینه کار عملی برا دانشجویان.

افغانستان – کابل – سرای شمالی – ده کیپک – سرک بادام باغ

0780-181-181

MD@zawul.edu.af

برای مشاهده خلاصه پلان استراتیژیک دانشکده روی پلان کلیک نماید.

پلان استراتیژیک

برای مشاهده گزارش پلان استراتیژیک بابت سال 1402 روی گزارش ذیل کلیک نماید.

 

گزارش

شرایط پذیرش فارغان صنوف دوازده

  1. کاپی شهاد‌ت‌نامه ویا نمرات سه ساله .
  2. کاپی تذکره.
  3. فورم تاییدی فراغت از مکتب مربوطه.
  4. 9 قطعه عکس  ( 4/3 )
  5.  سپری نمودن امتحان کانکور.

شرایط پذیرش فارغان  14 پاس یا دوره انستتیوت

  1. کاپی شهاد‌ت‌نامه ویا نمرات سه ساله.
  2. کاپی مدرک 14 همرا با نمرات دوره انستتیوت
  3. کاپی تذکره.
  4. فورم تاییدی فراغت از انستتیوت مربوطه.
  5. 9 قطعه عکس  ( 4/3 )
  6.  سپری نمودن امتحان کانکور اختصاصی.

شیوۀ پرداخت فیس

مؤسسۀ تحصیلات عالی زاول همواره سعی ورزیده است تا زمینۀ دسترسی به تحصیلات عالی را برای همگان به صورت یکسان فراهم سازد. این نهادِ تحصیلات عالی، برای آن عده از افرادی که با کمبود منابع مالی مواجه هستند زمینه‌های تحصیلی عالی مانند ارائۀ تخفیف‌های ویژه و بورسیه‌های تحصیلی را فراهم می‌نماید.

فیس کانکور فیس داخله فیس سمستر وار قسط اول قسط دوم
500 افغانی 5000 افغانی 54600 افغانی 27300 افغانی 27300 افغانی

عرضه خدمات استندرد آموزشی در ساحه طب معالجوی، تدریس موثر به بهترین شیوه های ممکن و فراهم ساختن زمینه های تحقیق جهت آموزش بهترین داکتران طب با قابلیت جذب در سیستم صحی افغانستان.

کادر علمی دانشکده طب معالجوی

فعالیت های غیر درسی

مرکز آموزش کاربردی

مرکز مشاوره

مرکز شغل یابی