هيات امناء، نهادی است که به موجب قوانين و مقررات مربوطه، به عنوان نهایی ترین مرجع تصمیم گیری دانشگاه بوده که برای سياستگذاري، تصميمگيري و تصويب مقررات و ضوابط داخلي دانشگاه ميباشد ومصوبات هیئت امناء اعتبار قانون را درنهاد مربوطه دارد.
داکتر نجیبه ضیا یفتلی در یک خانواده متدین، اهل فن و فضیلت در ناحیه اول شهر فیض اباد مرکز ولایت بدخشان در سال 1345 خورشیدی مطابق به 1966 میلادی به دنیا آمد، مکتب ابتداییه، ثانوی و لیسه را در لیسه مخفی شهر فیض آباد با درجات عالی در تمام دوره ها به پایان رسانید و بعدآ با استعداد و توانایی که داشت در سال 1362شامل دانشکده طب معالجوی انستیتوت دولتی طب کابل ( پوهنتون طبی کابل ابوعلی ابن سینا) راه یافت که این فاکولته را با موفقیت در شش سال به پایان رساند و در سال 1368 به صفت داکتر نسایی ولادی در شفاخانه فیض آباد تقرر حاصل نمود.
موصوفه با شایستگی در کار و خدمات گذاری که داشت به زودی توانست جایگاه یک داکتر خدمت گذار و توانمند را در جامعه خود کسب نمود و مورد محبوبیت و احترام مردم خویش قرار گرفت .
او در کنار وظایف اصلی خویش یعنی عرضه خدمات نسایی و و لادی به زنان نیاز مند این ولایت، در سال 1374 به صفت آمر مرکز حمایه طفل و مادر صحت عامه ولایت بدخشان تقرر حاصل نمود و فعالیت های ثمر بخشی را در برای فامیل ها و خانواده های مرکز و ولسوالی های بدخشان انجام داد.
داکتر یفتلی در سال 1389 بعد از ختم موفقانه پرو گرام تخصص نسایی ولادی سند تخصص خویش را بدست آورد. و در میان سال های 1391-1386 در ریاست صحت باروری وزارت صحت عامه در پست های مختلف (مسول مراقبت های عاجل ولادی در بخش تنظیم خانواده، ریاست ابتکار مادری مصون، ایفای وظیف نمود و در سال 1391- 1398 در ریاست طب معالجوی وزارت صحت عامه به حیث مشاور بهبود کیفیت خدمات صحی ، مشاور برای انکشاف رهنمود ها پرو تول های تداوی برای شفاخانه های ثانوی و ثالثی با یک تیم متخصص ایفای وظیفه نموده است.
داکتر نجیبه درمیان سال های 2013 -2015 سند ماستری خویش را در بخش صحت عامه از کشور هندو ستان بدست اورد.
یفتلی در عمر اکادمیک خویش اسناد و مدارک بیشتر را از نهاد های معتبر دنیا بدست اورده است مانند دیپلوم در بخش صحت عامه از انستیتوت صحت عامه به کمک مالی و تخنیکی London School of Hygiene and Tropical ، Medicine – در بخش Research on sexual and reproductive health و وقایه از خونریزی های بعد از ولادت نیز از سازمان جهانی صحت می باشد.
داکتر یفتلی در کنفرانس های بین المللی اشترا ک فعال نموده است ،
کنفزانس International Society for Quality in Health Care. ISQua) ، در ژنیوا ، Fostering Change on Best Policy and Program for Maternal Health در مراکش، Military Medicine conference در سویس/ برن ، High impact FP/MNCH Best Practices در تایلند، 2nd south Asia maternal and newborn health meeting در لاهور وپنجمین سمپوزیم MCH hand book در ویتنام ،
کنفرانس بین المللی صحت عامه در ایالت متحده امریکا ، کمک به مصدومین جنگ در دو شنبه تاجکستان ……..
داکتر یفتلی با وجود مصروفیت های اداری و معالجوی در کار اکادمیک هم دستیار و یاور خوبی برای خانواده اش بوده است موصوف در ایجاد کانون علمی و اکادمیک یا موسسه تحصیلات عالی زاول با یک جا با همسر و سایر هم کاران شان سهم برازنده داشته است .
داکتر یفتلی با وجود که هموراره در کار ها ی معالجوی در دشوار ترین شرایط زندگی همواره در خدمت مردم خویش بوده است با انهم در کانون خانواده گی برای تربیه اولاد سالم نیز موفق بوده است.