دانشکده اقتصاد مؤسسه تحصیلات عالی زاول بنا بر دیدگاه و ماموریت خود همواره تلاش دارد تا از طریق توسعه و ارتقاء ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی و مشاوره در سطح ملی و منطقهای به بهرهگیری از اعضای کدر علمی توانمند، با قابلیت و مجرب و با تأکید بر ارزشهای محوری به پاسخگویی نیازهای جامعه پرداخته و بهطور مستمر به دانشآفرینی، دانشگستری و توسعه همکاریهای ملی با نهادینهسازی روحیه رقابت، خلاقیت و مشارکت اهتمام ورزد.
این دانشکده با دارا بودن اساتید مطرح و برجسته کدر علمی در بین دانشکـــدههای اقتصاد نهادهای علمی خصوصی کشور، تنوعی بیبدیل را در تخصصها و دیدگاههای مختلف داراست که نتیجه آن مزیت رقابتی بالا در بین دیگر دانشکده های اقتصاد کشور و ولایت کابل متبلور شده است و برای رسیدن به این اصل همیشه ارتباط مستقیم و موثر را با وزارت های مختلف، سازمان های متعدد در صنعت بانکداری و مالی را سرلوحه برنامه های جانبی خود ضمن پیاده سازی کیفیت آموزش خود تعیین نموده تا محصلین بتوانند در کنار فراگیری دانش ارتباط موثری را با جامعه و صنعت داشته باشند.
دیدگاه
اراده بــرآنــســت تــا بــا ارایــــه خــدمــات ارزشــمــنــد، تــدریــس باکیفیت، تـحـقـیـقـات عـلـمـی و کــانــفــرانــسهـــای عـلـمـی دانــشــکــده اقــتــصــاد را بـــه یــکــی از مـعـتبـر تــریــن دانـــشـــکـــدههــــای کــشــور مــبــدل نمـایـیـم.
ماموریت
دانشکده اقتصاد موسسه تحصیلات عالی زاول با ارائه تدریس، اندوختههای علمی با کیفیت مبتنی بر بازار کار و نیروی انسانی متخصص و کار آمد جهت پاسخگوئی به نیازمندیهای اقتصادی، مدیریتی، انکشافی واجتامعی جامعه تلاش مینماید.
ارزشها
آزادی آفرینش علمی و فکری؛
احترام به قوانین ملی و بین املللی
کار آفرینی و آیندهنگری؛
رعایت اصل مشارکت و اجتناب از تمرکز گرائی در امر مدیریت و رهبری؛
شفافیت و حسابدهی؛
احرتام به اصول توسعه پایدار انسانی؛
سهمگیری فعال در انکشاف جامعه؛
اهداف پوهنحی اقتصاد
تربیه محصلین با شناخت نظری و عملی در جهت پیشبرد امور سازمانها منحیث یک مدیر مسلکی و با
تجربه؛
گسترش شناخت مرتبط با دانش علوم انسانی به جامعه به محصلین برای رفع نیازمندیهای متمرکز به
کارکردهای سازمانی؛
گسترش شناخت و مهارتها به سطح ملی برای توسعه جامعه؛
گسترش شناخت و مهارتهای لازم به محصلین برای تحلیل مسایل جامعه در محیط کاری و رفع موانع فرا
روی آنها؛
ارتباط دادن محصلین در طول دوره آموزشی به سازمانها و مراکز علمی در سطح ملی؛
معیاری سازی دانشکده اقتصاد با تکیه بر معیارهای وزارت تحصیلات عالی؛
ایجاد دیپارمتنتهای جدید؛
بروز بودن نصاب تحصیلی معیاری هشت سمستر؛
تربیت نیروی فنی، متخصص و کارشناس برای پاسخگویی به نیازهای هر دو سکتور (دولتی و خصوصی)؛
آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز نهادهای داخلی و خارجی
تربیت نیروهای توانمند برای مدیریت و برنامهریزی اقتصادی و سیاستگذاریهای اقتصاد؛
جذب کادرهای علمی دارای سطح تحصیلات ماستری و دکتورا به طور دایمی
رسیدن به خود کفایی علمی، مسلکی و تخصصی
تدريس رشته دانشکده اقتصاد ساینس مانند دیگر رشته ها براساس سيستم کريدت بوده که محصلان طبق آن ميتوانند مضامين را با در نظر داشت علاقه و توان مالي خويش انتخاب نمايند. سيستم کريدت، سيستم درسي پذيرفته شده بين المللي مي باشد که محصلان را در رشد توانايي هاي علمي و عملي کمک نموده و فرصت هاي واقعي را در جهت مديريت زمان دوره تحصيلي و پيشرفت هر چه بهتر آنها فراهم مي سازد.
«اطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ»؛ (از گهواره تا گور، دانش بجویید).
استاد عبدالرقیب عزیزی متولد ۱۳۶۹ در ولایت پنجشیر دارای مدرک دکترای تخصصی گرایش مدیریت استراتژیک بازرگانی بین المللی از دانشگاه تربیت مدرس تهران ( T.M.U ) و دارای مدرک ماستری رشته اداره و تجارت _ گرایش بازرگانی بینالمللی از دانشگاه تربیت مدرس تهران ( T.M.U) می باشد. ایشان در دوران تحصیل دارای جوایز و افتخارات علمی متعددی می باشند که از جمله میتوان به دانشجوی بینالمللی نمونه کشوری توسط وزارت تحقیقات علوم و تحقیقات جمهوری اسلامی ایران و همچنین برگزیده شدن به عنوان یکی از دانشجویان پژوهشگر در دانشگاه های ایران توسط بنیاد ملی نخبه گان ایران درسال ۱۳۹۶ اشاره کرد.
ایشان پس از اتمام تحصیلات خویش در سال ۱۳۹۸ توسط سازمان ملل متحد (U.N) و سازمان بین المللی مهاجرت (IOM)تحت عنوان طرح بازگشت متخصصین افغانستانی ( RQA) به عنوان مشاور استراتژیک وزارت اقتصاد به کشور خویش بازگشت و در دوران خدمت در این وزارت در بسیاری از پروژه های ملی و آبادانی که توسط گروه بانک جهانی (World Bank Group)، صندوق بینالمللی پول( International Monetary Fund )، سازمان همکاری اقتصادی ( E Cooperation Organization) و سازمان تجارت جهانی (World Trade Organization) تمویل میشد نقش مثبتی را ایفا نمودند.
از دیگر شاخصه های ایشان میتوان به تالیفات متعدد کتب و مقالات در حوزه تخصصی استراتژیک ، مدیریت و اقتصاد اشاره کرد.
استاد عبدالرقیب عزیزی به دلیل فعالیت های تحقیقاتی خویش در سازمان های پژوهشی حوزه مدیریت و اقتصادی به عنوان سرپرست تیم تحقیقاتی افغانستان در سازمان جهانی مدیریت و رهبری که یک سازمان تحقیقاتی بینالمللی می باشد و توسط سازمان علوم انسانی کانادا و سازمان های معتبر دیگر تمویل و مدیریت میشوند عضویت فعال دارند. همچنین دیگر تجربه ایشان را در حوزه تحقیقاتی، ریاست هیئت رهبری سازمان تحقیق و توسعه بینالمللی (IIRD) در افغانستان شامل میشود که عموما تحقیقات آن در سطح ملی و برای توسعه سکتور های خصوصی افغانستان فعالیت چشمگیری دارد.
همچنین ایشان در کنار مسئولیت های خطیر یاد شده نیز به مدت دو سال ( ۱۳۹۹ _ ۱۴۰۱) به عنوان معاون علمی و تدریسی دانشگاه پیام در حوزه علمی فعالیت شایان توجهی داشتند و همچنین به عنوان استاد در دانشکده های اقتصاد در نهادهای علمی تدریس و همکاری میکردند.از علایق تحقیقاتی و پژوهشی ایشان میتوان موارد ذیل را بیان کرد.
۱.بررسی معماری سازمانی مناسب جهت پیادهسازی استراتژیهای توسعه سیستمهای یکپارچه در صنعت تولید قطعات موبایل در افغانستان
۲.نوسازی استراتژیک: تبیین نقش یادگیری سازمانی در نهادهای دولتی افغانستان
۳. ارائه رویکرد ترکیبی کارت امتیازی متوازن و هوشین کانری برای جاری سازی استراتژی های پوهنتون های خصوصی کابل
۴. ارائه الگوی عمومی نقشه استراتژی بر مبنای کارت امتیازی متوازن ویژه پوهنتون های خصوصی افغانستان
۵.تعیین میزان همسویی استراتژیهای فناوری اطلاعات با استراتژیهای تشبثات در وزارت تجارت
۶.بررسی مقایسه ای میزان اصول تفکر استراتژیک در افراد کارآفرین و غیر کارآفرین
۷. اولویت بندی اقدامات استراتژیک بازاریابی با رویکرد گسترش کارکرد کیفیت و فرآیند تحلیل شبکه ای
۸. بررسی برنامه های استراتژیک منابع انسانی و نقش آن بر خلاقیت و نوآوری سازمانی
۹. همسویی استراتژیک فناوری اطلاعات و ارتباط آن با عملکرد سازمان
مؤسسه تحصیلات عالی زاول .ده کیپک، سرک بادام باغ، کابل، افغانستان
0780-181-181
info@zawul.edu.af
شرایط پذیرش فارغان صنوف دوازده
شرایط پذیرش فارغان 14 پاس یا دوره انستتیوت
مؤسسۀ تحصیلات عالی زاول همواره سعی ورزیده است تا زمینۀ دسترسی به تحصیلات عالی را برای همگان به صورت یکسان فراهم سازد. این نهادِ تحصیلات عالی، برای آن عده از افرادی که با کمبود منابع مالی مواجه هستند زمینههای تحصیلی عالی مانند ارائۀ تخفیفهای ویژه و بورسیههای تحصیلی را فراهم مینماید.
فیس کانکور | فیس داخله | فیس سمستر وار | قسط اول | قسط دوم | فیس منوگراف |
---|---|---|---|---|---|
500 افغانی | 1000 افغانی | 8000 افغانی | 4000 افغانی | 4000 افغانی |
دانشکده اقتصاد موسسه تحصیلات عالی زاول با ارائه تدریس، اندوختههای علمی با کیفیت مبتنی بر بازار کار و نیروی انسانی متخصص و کار آمد جهت پاسخگوئی به نیازمندیهای اقتصادی، مدیریتی، انکشافی واجتامعی جامعه تلاش مینماید.