شریک سازی نتایج تحقیقات علمی ( نقش تحقیقات علمی بریاد گیری مؤثر در محیط دانشگاه)

دسامبر 7, 2024 @ 8:00 ق.ظ - 5:00 ب.ظ
Loading Events
  • This event has passed.

امروزچهارشنبه مورخ۷/۹/۱۴۰۳ برنامهی تحت عنوان: شریک سازی نتایج تحقیقات علمی ( نقش تحقیقات علمی بریاد گیری مؤثر در محیط دانشگاه)؛ ازسوی ریاست پوهنحی طب معالجوی و آمریت تحقیقات علمی باهمکاری مرکز انکشاف مسلکی، با حضور هیئت رهبری، رئیسان پوهنحی ها، آمرین دیپارتمنت ها و استادان و دانشجویان در تالار مؤسسه تحصیلات عالی زاول، برگزار گردید. این برنامهی علمی نخست با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط قاری صاحب غفورالدین آغاز و متعاقبا دکترعبدالمنان کرانی معاون علمی مؤسسه با ابرازسپاسگزاری از برگزار کنندگان، گفت: دانشجویان هم باید تلاش کنند که در تحقیقات علمی سهم بگیرند. استاد کرانی با اشاره به برنامه های علمی مؤسسه افزود: تلاش می کنیم که زاول به حیث مرکزعلمی و تحقیقاتی درسطح ملی و بین المللی، تبارز کند.

استاد رحیم حسین حسینی آمر مرکز تحقیقات علمی مؤسسه با رائهی گزارش ازجریان برگزاری سمینار ( د افغانستان په حان بسیاینه کی د پوهنتونون ونده) که از سوی پوهنتون ولایت کندز برگزار شده بود، گفت: تحقیقات علمی فرایند اخذ ندانستنی ها و یادگیری نیز یکی از واژه های پرتکرار در زندگی بشر است  و فرایند  تغییر و پیشرفت مستمر جامعه، در نتیجهی تحقیقات، ممکن و میسر است.

استاد دکتر نقیب الله الفت رئیس مؤسسه تحصیلات عالی زاول، ضمن تشکری از اشتراک کنندگان برنامه و با اشاره به نقش دانشجویان در آینده جامعه، تصریح کرد: تدریس و تحقیق دو رویکردی است که دانشجویان از مؤسسه فرا می گیرند و می آموزند و یگانه راه انتقال علم به نسل های آینده، تحقیق است . استاد الفت تاکید کرد که افغانستان نسبت به هرچیز دیگر به علم و تحقیق بیشتر نیازمند است. در اخیر هم برنامه با دعاییه به پایان رسید.

Details

Date:
دسامبر 7, 2024
Time:
8:00 ق.ظ - 5:00 ب.ظ