BCS

معرفی
مرامنامه
سیستم آموزشی
امکانات/خدمات
مفردات درسی
ریس دانشکده
کانال ارتباطی

معرفی دانشکده کمپیوترساینس
دانشکده کمپیوترساینس مؤسسه تحصیلات عالی زاول منحیث یک نهاد اکادمیک، استندرد و با کیفیت با داشتن دو دیپارتمنت مهندسی نرمافزار(Software Engineering) تکنالوژی معلوماتی(Information Technology) وباامکانات همچون اساتید مجرب،کتابخانه مجهز،کمپیوترلب معیاری و صنف سیسکو درخدمت دانشجویان عزیز می باشد.
فارغ التحصیلان این دو دیپارتمنت ازدانشکده کمپیوترساینس مؤسسه تحصیلات عالی زاول، بعد ازفراغت مجهز به توانایی های ذیل خواهند شد.
مهندسی نرم افزار(Software Engineering)
1) دیزاین و پیاده سازی دیتابیس ها برای ادارات و بانک ها
2) دیزاین، ساخت وپیاده سازی نرم افزارها
3) طراحی وتوسعه وبسایت ها
4) نگهداری و پشتیبانی از وبسایت ها و نرم افزارها
5) ساخت نرم افزار برای مبایل های هوشمند
6) مشاور در توسعه پروژه های نرم افزاری
تکنالوژی معلوماتی(Information Technology)
1) طراحي و پياده سازي شبكه هاي محلي
2) مطالعه و بررسي ابزار مخابراتي مناسب براي انتقال اطلاعات
3) فراهم سازي امنيت لازم براي داد و ستد مالي بانك‌ها
4) فعاليت در مراكز اطلاعات و شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات انترنتی براي تامين امنيت سرورها
5) کار در شركت‌هاي مخابراتي
6) مشاور آی تی در شركت‌هاي تجاري مانند بانك‌ها و ديگر موسسات ملی و بین المللی

اهداف

ارایه آموزش تخصصی با کیفیت در دو گرایش مشخص : انجینری نرم افزار و تکنالوژی معلوماتی میباشد. در موازات نیاز سنجی های انجام شده، فارغان این دانشکده باید توانمندی های لازم را در رشته های مربوطه بطور احسن کسب نموده و بتوانند در زندگی شخصی و اجتماعی خویش مصدر خدمت در جامعه گردند. تربیه متخصصان علمی و تکنالوژست ها، تربیه شاغلان ماهر در عرصه تکنالوژی معلوماتی و تربیه مدیران توانمند در امور انسجام و ساختار دهی اطلاعات سازمانی، با نایل آمدن به اهداف آموزشی فوق، فارغان این رشته به دلایل ذکر شده خلأ بزرگی را در بازار کار و امور انکشافی ملی پر خواهند نمود.

دیدگاه:
دانشکده کمپیوتر ساینس موسسه تحصیلات عالی زاول منحیث یک دانشکده استندرد و باکیفیت در تربیه نسل جوان متخصص ومتعهد بــه جـامـعـه در سـطـح مـلـی متعهد اســت.

ماموریت:
فــراهــم ســـازی سـهـولـت هــای مـنـاسـب تحصیلی جـهـت ادامــه تحصیل و ارایـــه آمـــوزش بـا کیفیت وبــه روز بــرای نسل جـوان کــشــور جـهـت کـسـب اخـــلاق مـسـلـکـی، دانـــش ومــهــارت‌هـای علمی – تخصصی مـامـوریـت اصـلـی ایــن دانـشـکـده می‌باشد.

اصول و ارزشها:

دیپارتمنت های مذکور میکوشند تا دانشجو محوری را رایج و پیاده‌ سازی نماید. دانشجویان فارغ شده از این دیپارتمنت ها توانایی آنرا دارند که به شکل انفرادی و گروپی پروژه های جدید را به ثمر برسانند.ما دانشجویان را در جهت رسیدن به اهداف شان همکاری و کمک مینمایم. دانشجویان میتوانند از منابع دست داشتهٔ دیپارتمنت اعم از نرم افزاری و سخت افزاری استفاده نمایند.لابراتوارها و کتابخانه دانشکده همه روزه به روی دانشجویان باز بوده و آنها میتوانند از کامپیوتر لب،صنف cisco، انترنت برای کارهای عملی و پروژه های تحقیقی استفاده نمایند.

سيستم  کريدت

تدريس رشته دانشکده کامپیوتر ساینس مانند دیگر رشته ها براساس سيستم کريدت بوده که دانشجویان طبق آن ميتوانند مضامين را با در نظر داشت علاقه و توان مالي خويش انتخاب نمايند. سيستم کريدت، سيستم درسي پذيرفته شده بين المللي مي باشد که دانشجویان را در رشد توانايي هاي علمي و عملي کمک نموده و فرصت هاي واقعي را در جهت مديريت زمان دوره تحصيلي و پيشرفت هر چه بهتر آنها فراهم مي سازد.

امکانات دانشکده کامپیوترساینس

دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه زاول داراي بهترين منابع فزيکي و تکنالوژيکي مي باشد که صنف هاي درسي از طریق، MIS، لابراتوارها سخت افزاری و نرم افزاری، تالار کنفرانس، اتاق هاي مطالعه و ساير امکانات را شامل مي شود. کتابخــانـه هـاي الکترونیکی و ساده دانشگاه زاول مجهــز با تمامي منابع معلوماتي بــوده که مجموعـــهٔ بيــش از ۶۰۰۰ جلد کتاب چاپی آی تی  و بیش از ۱۳۰۰۰ هـزار جلـد کتاب ديجيتالـي نرم افزاری ، مقالـه هـاي تحقیقی، آثار علمی و ساير منابع معلومات را دارا می باشد. همچنان جهت انکشاف وبهبود هرچه بیشترامورعلمی، تدریسی واداری برای آینده پلان ها وبرنامه های دیگر را نیز درنظردارد.

حسین بهکار(ماستر)

استاد و ریس دانشکده کامپیوترساینس

«اطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ»؛ (از گهواره تا گور، دانش بجویید).

بیوگرافی

استاد «حسین بهکار» در 28 سپتمبر   سال 1994 میلادی، در ولایت زیبای بدخشان دریک  خانواده فرهنگی واهل علم دیده به جهان گشود .

او دوره مکتب ولیسه را در بدخشان به اتمام رساند و در سال 2011 برای ادامه تحصیل به شهر کابل مهاجرت نمود. در همان سال  وارد دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه خوارزمی شد و در ختم دوره لیسانس نیز، با حفظ رتبه اول نمرگی عمومی، موفق به فراغت از این دانشگاه گردید و بعد از آن برای مدتی در دانشگاه خوارزمی به عنوان استاد در دانشکده کامپیوتر ساینس مشغول به کار گردید و در سال 2016 میلادی از طریق بورسیه وارد یکی از بهترین دانشگاه های کشور ایران IKIU  شد و به تحصیل خود در مقطع ماستری در رشته  مهندسی نرم افزار پرداخت و بعد از ختم دوره دوساله موفق به اخذ مدرک ماستری گردید. قابل ذکر است که ایشان بعد از تکمیل دوره ماستری به کابل برگشت.

حسین بهکار نسبت علاقه زیاد به تدریس  در دانشگاه با هدف پرورش نیروی مستعد و جوان، شروع به تدریس در چندین دانشگاه خصوصی در دانشکده کامپیوتر ساینس نمود که همزمان آمریت دیپارتمنت مهندسی نرم افزار یکی از این دانشگاه ها را هم بر عهده داشت. نامبرده به مدت یک سال می شود رئیس دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه زاول می باشد.

 

 

تحصیلات

  • ماستر مهندسی نرم افزار از دانشگاه IKIU جمهوری اسلامی ایران
  • لیسانس مهندسی نرم افزار از دانشگاه خوارزمی
 

حوزه های مطالعه و تحقیقات

  • هوش مصنوعی
  • رایانش ابری
  • بیگ دیتا
  • انترنت اشیاء
  • واقعیت افزوده
  • واقعیت مجازی
  • تعامل انسان با کمپیوتر

مهارت ها

ساخت نرم افزار برای موبایل90%
 
دیزاین و پیاده سازی دیتابیس70%
 
نگهداری و پشتیبانی از نرم افزار ها و وبسایت ها100%
 
ساخت نرم افزار برای دیسکتاپ88%
 
دیزاین، ساخت و پیاده سازی نرم افزار ها90%
 
مشاور در توسعه پروژه های نرم افزاری95%
 
طراحی و توسعه وبسایت ها100%
 

افغانستان – کابل – سرای شمالی – ده کیپک – سرک بادام باغ

0780-181-181

info@zawul.edu.af

bcs@zawul.edu.af

شرایط پذیرش فارغان صنوف دوازده

  1. کاپی شهاد‌ت‌نامه ویا نمرات سه ساله .
  2. کاپی تذکره.
  3. فورم تاییدی فراغت از مکتب مربوطه.
  4. 9 قطعه عکس  ( 4/3 )
  5.  سپری نمودن امتحان کانکور.

شرایط پذیرش فارغان  14 پاس یا دوره انستتیوت

  1. کاپی شهاد‌ت‌نامه ویا نمرات سه ساله.
  2. کاپی مدرک 14 همرا با نمرات دوره انستتیوت
  3. کاپی تذکره.
  4. فورم تاییدی فراغت از انستتیوت مربوطه.
  5. 9 قطعه عکس  ( 4/3 )
  6.  سپری نمودن امتحان کانکور اختصاصی.

شیوۀ پرداخت فیس

مؤسسۀ تحصیلات عالی زاول همواره سعی ورزیده است تا زمینۀ دسترسی به تحصیلات عالی را برای همگان به صورت یکسان فراهم سازد. این نهادِ تحصیلات عالی، برای آن عده از افرادی که با کمبود منابع مالی مواجه هستند زمینه‌های تحصیلی عالی مانند ارائۀ تخفیف‌های ویژه و بورسیه‌های تحصیلی را فراهم می‌نماید.

 

فیس کانکور فیس داخله فیس سمستر وار قسط اول قسط دوم
500 افغانی 1000 افغانی 9500 افغانی 5000 افغانی 4500 افغانی

فــراهــم ســـازی سـهـولـت هــای مـنـاسـب تحصیلی جـهـت ادامــه تحصیل و ارایـــه آمـــوزش بـا کیفیت وبــه روز بــرای نسل جـوان کــشــور جـهـت کـسـب اخـــلاق مـسـلـکـی، دانـــش ومــهــارت‌هـای علمی – تخصصی مـامـوریـت اصـلـی ایــن دانـشـکـده می‌باشد.

فعالیت های غیر درسی

دانشکده کمپیوترساینس مؤسسه تحصیلات عالی زاول جهت ارتقاء ظرفیت و انگیزه دانشجویان فعالیت های ذیل را انجام میدهد.

مرکز آموزش کاربردی

مرکز مشاوره

مرکز شغل یابی