معرفی دانشکده کمپیوترساینس
دانشکده کمپیوترساینس مؤسسه تحصیلات عالی زاول منحیث یک نهاد اکادمیک، استندرد و با کیفیت با داشتن دو دیپارتمنت مهندسی نرمافزار(Software Engineering) تکنالوژی معلوماتی(Information Technology) وباامکانات همچون اساتید مجرب،کتابخانه مجهز،کمپیوترلب معیاری و صنف سیسکو درخدمت دانشجویان عزیز می باشد.
فارغ التحصیلان این دو دیپارتمنت ازدانشکده کمپیوترساینس مؤسسه تحصیلات عالی زاول، بعد ازفراغت مجهز به توانایی های ذیل خواهند شد.
مهندسی نرم افزار(Software Engineering)
1) دیزاین و پیاده سازی دیتابیس ها برای ادارات و بانک ها
2) دیزاین، ساخت وپیاده سازی نرم افزارها
3) طراحی وتوسعه وبسایت ها
4) نگهداری و پشتیبانی از وبسایت ها و نرم افزارها
5) ساخت نرم افزار برای مبایل های هوشمند
6) مشاور در توسعه پروژه های نرم افزاری
تکنالوژی معلوماتی(Information Technology)
1) طراحي و پياده سازي شبكه هاي محلي
2) مطالعه و بررسي ابزار مخابراتي مناسب براي انتقال اطلاعات
3) فراهم سازي امنيت لازم براي داد و ستد مالي بانكها
4) فعاليت در مراكز اطلاعات و شركتهاي ارائه دهنده خدمات انترنتی براي تامين امنيت سرورها
5) کار در شركتهاي مخابراتي
6) مشاور آی تی در شركتهاي تجاري مانند بانكها و ديگر موسسات ملی و بین المللی
اهداف
ارایه آموزش تخصصی با کیفیت در دو گرایش مشخص : انجینری نرم افزار و تکنالوژی معلوماتی میباشد. در موازات نیاز سنجی های انجام شده، فارغان این دانشکده باید توانمندی های لازم را در رشته های مربوطه بطور احسن کسب نموده و بتوانند در زندگی شخصی و اجتماعی خویش مصدر خدمت در جامعه گردند. تربیه متخصصان علمی و تکنالوژست ها، تربیه شاغلان ماهر در عرصه تکنالوژی معلوماتی و تربیه مدیران توانمند در امور انسجام و ساختار دهی اطلاعات سازمانی، با نایل آمدن به اهداف آموزشی فوق، فارغان این رشته به دلایل ذکر شده خلأ بزرگی را در بازار کار و امور انکشافی ملی پر خواهند نمود.
دیدگاه:
دانشکده کمپیوتر ساینس موسسه تحصیلات عالی زاول منحیث یک دانشکده استندرد و باکیفیت در تربیه نسل جوان متخصص ومتعهد بــه جـامـعـه در سـطـح مـلـی متعهد اســت.
ماموریت:
فــراهــم ســـازی سـهـولـت هــای مـنـاسـب تحصیلی جـهـت ادامــه تحصیل و ارایـــه آمـــوزش بـا کیفیت وبــه روز بــرای نسل جـوان کــشــور جـهـت کـسـب اخـــلاق مـسـلـکـی، دانـــش ومــهــارتهـای علمی – تخصصی مـامـوریـت اصـلـی ایــن دانـشـکـده میباشد.
اصول و ارزشها:
«اطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ»؛ (از گهواره تا گور، دانش بجویید).
استاد «حسین بهکار» در 28 سپتمبر سال 1994 میلادی، در ولایت زیبای بدخشان دریک خانواده فرهنگی واهل علم دیده به جهان گشود .
او دوره مکتب ولیسه را در بدخشان به اتمام رساند و در سال 2011 برای ادامه تحصیل به شهر کابل مهاجرت نمود. در همان سال وارد دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه خوارزمی شد و در ختم دوره لیسانس نیز، با حفظ رتبه اول نمرگی عمومی، موفق به فراغت از این دانشگاه گردید و بعد از آن برای مدتی در دانشگاه خوارزمی به عنوان استاد در دانشکده کامپیوتر ساینس مشغول به کار گردید و در سال 2016 میلادی از طریق بورسیه وارد یکی از بهترین دانشگاه های کشور ایران IKIU شد و به تحصیل خود در مقطع ماستری در رشته مهندسی نرم افزار پرداخت و بعد از ختم دوره دوساله موفق به اخذ مدرک ماستری گردید. قابل ذکر است که ایشان بعد از تکمیل دوره ماستری به کابل برگشت.
حسین بهکار نسبت علاقه زیاد به تدریس در دانشگاه با هدف پرورش نیروی مستعد و جوان، شروع به تدریس در چندین دانشگاه خصوصی در دانشکده کامپیوتر ساینس نمود که همزمان آمریت دیپارتمنت مهندسی نرم افزار یکی از این دانشگاه ها را هم بر عهده داشت. نامبرده به مدت یک سال می شود رئیس دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه زاول می باشد.
افغانستان – کابل – سرای شمالی – ده کیپک – سرک بادام باغ
0780-181-181
info@zawul.edu.af
bcs@zawul.edu.af
شرایط پذیرش فارغان صنوف دوازده
شرایط پذیرش فارغان 14 پاس یا دوره انستتیوت
مؤسسۀ تحصیلات عالی زاول همواره سعی ورزیده است تا زمینۀ دسترسی به تحصیلات عالی را برای همگان به صورت یکسان فراهم سازد. این نهادِ تحصیلات عالی، برای آن عده از افرادی که با کمبود منابع مالی مواجه هستند زمینههای تحصیلی عالی مانند ارائۀ تخفیفهای ویژه و بورسیههای تحصیلی را فراهم مینماید.
فیس کانکور | فیس داخله | فیس سمستر وار | قسط اول | قسط دوم |
---|---|---|---|---|
500 افغانی | 1000 افغانی | 9500 افغانی | 5000 افغانی | 4500 افغانی |
فــراهــم ســـازی سـهـولـت هــای مـنـاسـب تحصیلی جـهـت ادامــه تحصیل و ارایـــه آمـــوزش بـا کیفیت وبــه روز بــرای نسل جـوان کــشــور جـهـت کـسـب اخـــلاق مـسـلـکـی، دانـــش ومــهــارتهـای علمی – تخصصی مـامـوریـت اصـلـی ایــن دانـشـکـده میباشد.