درباره پوهنحی کمپیوتر ساینس

درباره پوهنحی کمپیوتر ساینس

پوهنحی کمپیوترساینس در سال ۱۳۹۳با اخذ مجوز رسمی از وزارت تحصیلات عالی با جذب بیش از 75 تن از محصلان، آغاز به فعالیت نموده است. انگیزه ایجاد این دانشکده، براساس نیازمندی‌های عینی و ضروری کشور به‌طور اساسی تحلیل شده و با اهداف دقیق با رعایت معیارهای علمی در دسته کمپیوترساینس طرح و پایه ریزی شده است. خدمات آموزشی این دانشکده در مقطع لیسانس ارایه می‌گردد. یک دوره کامل آموزشی عالی در این گوهنحی بطور مجموعی بین 138-148 کریدیت تنظیم شده است که این تعداد کریدیت در هر دیپارتمنت بطور مساوی طراحی شده است. این دانشکده اهداف مشخص آموزشی را در سه دیپارتمنت تعریف و تدوین کرده است.

اهداف

ارایه آموزش تخصصی با کیفیت در سه گرایش مشخص : انجینری نرم افزار، تکنالوژی معلوماتی و دیتابیس میباشد. در موازات نیاز سنجی های انجام شده، فارغان این پوهنحی باید توانمندی های لازم را در رشته های مربوطه بطور احسن کسب نموده و بتوانند در زندگی شخصی و اجتماعی خویش مصدر خدمت در جامعه گردند. تربیه متخصصان علمی و تکنالوژست ها، تربیه شاغلان ماهر در عرصه تکنالوژی معلوماتی و تربیه مدیران توانمند در امور انسجام و ساختار دهی اطلاعات سازمانی، با نایل آمدن به اهداف آموزشی فوق، فارغان این رشته به دلایل ذکر شده خلأ بزرگی را در بازار کار و امور انکشافی ملی پر خواهند نمود.

دیدگاه:
دانشکده کمپیوتر ساینس موسسه تحصیلات عالی زاول منحیث یک پوهنحی استندرد و باکیفیت در تربیه نسل جوان متخصص ومتعهد بــه جـامـعـه در سـطـح مـلـی متعهد اســت.

ماموریت:
فــراهــم ســـازی سـهـولـت هــای مـنـاسـب تحصیلی جـهـت ادامــه تحصیل و ارایـــه آمـــوزش بـا کیفیت وبــه روز بــرای نسل جـوان کــشــور جـهـت کـسـب اخـــلاق مـسـلـکـی، دانـــش ومــهــارت‌هـای علمی – تخصصی مـامـوریـت اصـلـی ایــن دانـشـکـده می‌باشد.

ارايه خدمات علمی و آموزشی با کيفيت و همگام با پيشرفت تکنالوژی، در راستای بالابردن مهارت‌های حرفه‌ی، مديريتی، کارآفرينی و پژوهشی به هدف تربيت نيروی متعهد و متخصص در حوزه علوم کمپيوتر نیز از جمله مهارت‌های این دانشکده می‌باشد.

علاوه بر آن، فراهم نمودن زمینه آموزش علوم کمپیوتر یکی از  نیازهای مبرم ملی و جهانی برای پیشرفت جامعه و مدرن ساختن یک جامعه میباشد. رسالت اساسی این نهاد تحصیلی ارائه خدمات آموزش معیاری با استفاده مؤثر از روشهای نوین آموزشی و ارتقاء ظرفیت علمی و متودیک اعضای کادر علمی، تولید علم کمپیوتر، پیاده سازی سیستم های کمپیوتری، سیستم های شبکه ای از طریق نهادینه ساختن فرهنگ تحقیق و نگارش، تلاش در جهت کاربردی ساختن علم کمپیوتر برای انجام تحقیقات علمی تربیه کادر متخصص مسلکی، ایجاد ظرفیت های علمی در بازار کار  برای فارغان این رشته تحصیلی و انجام شناسایی چالش های موجود در جامعه را تشکیل میدهد. با اجرای رسالت فوق در نظر داریم تا در راستای تحقق توسعه علم تکنالوری در انکشاف اقتصادي، ارتباطات اجتماعی،  دینی   در افغانستان سهم خویش را  به عنوان یک نهاد علمی ایفا نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *